Aanvraag-detailsAanbestedingsjurist SED Jeugdhulp

Plaatsingsdatum 9 mei 2022
Sluitingsdatum 18 mei 2022
Startdatum 25 mei 2022
Einddatum 30 november 2022
Aantal uren per week 16
Functietitel
Aanbestedingsjurist met ruime ervaring in domein van Jeugdhulp

Intro
Inkopen om de beste jeugdhulpaanbieders te verbinden om zo samen antwoorden te ontwikkelen op de grote complexe vraagstukken in regionaal verband. Ben jij juridisch flexibel om het evenwicht te vinden tussen het stimuleren van innovatief ondernemerschap en beheersing van het jeugdhulpstelsel?
Passende hulp voor elke jeugdige die dat nodig heeft, nabij en zo thuis mogelijk. In een regionale samenwerking West Brabant Oost (Breda) staan gemeenten, jeugdhulpaanbieders en andere partners hiervoor vanaf 1 januari 2023 samen aan de lat. Een aanbesteding, waarbij we selecteren de kwaliteit van de aanbieder om ontwikkelopgaven mogelijk te maken.
Ben jij een aanbestedingsjurist, die kan denken vanuit het belang van jeugdigen en partnerschap en dat kan vertalen naar juridische afspraken, dan is deze uitdaging jou op het lijf geschreven. Als je je kennis ook graag deelt, dan kun je morgen beginnen. Wonderen doen we enkel op bestelling; het onmogelijke doen we graag meteen, dus reageer snel.

Wat ga je doen?
In brede zin je aanbestedingsexpertise inzetten om dit inkoopproces te stutten.
 • Bijdragen aan het opstellen aanbestedingsleidraad
 • Bijdragen aan de beoordeling van aanbiedingen (25 juli – 5 augustus)
 • Onderhandelingen met de selectie van jeugdhulpaanbieders (september)
 • Opstellen contracten (oktober)
 • Advisering bij implementatie (juli – december)
Je hoeft het niet alleen te doen. Onze contractjurist kent de regio en de aanbieders. Ze is bezig met opleiding aanbesteding. Je werkt in duo, waarbij je haar als een mentor coacht in het gehele proces.

We zoeken jou!
 • Je bent allergisch voor ‘we doen het meestal zo’ of ‘dit is gebruikelijk’. Je vindt het leuk, ja echt leuk, om te onderzoeken wat nodig is om de doelen te bereiken en dat te vertalen naar juridisch kaders.
 • Je vindt het leuk om hierbij ook soms in gesprek te gaan met een jeugdige en/of hun ouders/verzorgers om de leefwereld eigen te maken (hierin geen ervaring nodig, wel de bereidheid tot).
 • Je bent ook graag het geweten, stelt scherpe vragen te stellen en durft een ander perspectief in te brengen om de boel even op zijn kop te zetten en daarmee de reikwijdte van mogelijkheden te vergroten.
 • Je hebt ervaring in complexe aanbestedingstrajecten (SAS) in het sociale domein, bij voorkeur in jeugdhulp
 • Je vind het leuk om je kennis te delen en een ander de kneepjes van het vak te leren, met alle dilemma’s die je tegenkomt.
 • Je heb je vakanties nog niet gepland en bent bereid die om het werk heen te plannen.
Wat bieden wij:
Het betreft hier een tijdelijke klus van 25 mei tot en met 30 november .

Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar van 25 mei tot 30 november, waarbij 36 uur in de maand september. 

Wie zijn wij:

Afdelingsinformatie:
In de regio West Brabant Oost wordt met energie gewerkt aan een kind- en gezinsvriendelijke omgeving voor de inwoners die ruimte biedt voor ontplooiing van kinderen én extra aandacht schenkt aan kinderen en gezinnen die dat nodig hebben.

Lees meer over de gemeente Breda: https://www.breda.nl/gemeente-breda-bedrijfsinformatie.

Gesprekken vinden plaats op 19, 20 en 23 mei.
 

 

Reageren

Registreer je om te kunnen reageren op deze opdracht.

Sollicitatie
Inschrijven