Aanvraag-detailsInkomensspecialist

Plaatsingsdatum 10 mei 2022
Sluitingsdatum 20 mei 2022
Startdatum 23 mei 2022
Einddatum 23 november 2022
Aantal uren per week 36
‘Een vis in het water en een spin in het sociaal economisch web’

Jij maakt als inkomensspecialist op het gebied van de Participatiewet het verschil voor de inwoner van Breda, betrokken collega’s én extern betrokken partijen.
 
       
  • Jij denkt creatief en bent klant- en servicegericht
  • Je bent actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen 
  • Je bent je bewust van andere mensen en de omgeving, je eigen invloed hierop en je laat  graag gedrag zien dat getuigt van het onderkennen van de gevoelens en behoeften van collega’s én belanghebbenden  
  • Je levert een proactieve en positieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat 
  • Je denkt en handelt doelmatig met een open mind en positieve insteek 


 

Jij maakt als inkomensspecialist het verschil voor de inwoner van Breda. Je levert een bijdrage om tot die financiële ondersteuning te komen waardoor de inwoner de gestelde doelen kan bereiken. Dit denkend en handelend vanuit een breed spectrum.  
 
 
Als Inkomensspecialist bij de gemeente Breda ligt de focus op de beoordeling en alle aanverwante zaken m.b.t. bijzondere bijstand.  
Hiervoor beschik je over alle benodigde en up to date kennis. Tegelijk heb je de insteek om binnen een breed spectrum mee te schakelen en heb je ‘beheer’ van een klantdossier op breed financieel gebied. 
 
Je levert daar waar gewenst ook een proactieve bijdrage op gerelateerde beleids-en procesvlakken. Op die manier ben je breed betrokken, dat maakt het interessanter en waardevoller voor jou én de organisatie.  

 
Het inhoudelijk kader wordt gevormd door de Participatiewet, regelingen, afspraken en uitvoeringsregels met ketenpartners en gemeentelijk beleid. Dit in combinatie met de principes: juiste impact, vertrouwen en verbinden, samen sterk zijn én schakelend van klein naar groot(s).
Je komt in gezamenlijkheid met andere betrokken collega’s en externe partijen tot oplossingen. Dit zonder het juridisch kader uit het oog te verliezen. 
 

Je voelt je thuis binnen welke doelgroep dan ook.
 
Je doet dit niet alleen met collega’s uit het team Inkomensspecialisten, maar zeker ook samen met collega’s van andere bij de belanghebbende betrokken teams en eventuele extern betrokkenen.
Alleen ga je snel, maar samen kom je verder!
 
Ben jij enthousiast geworden en heb je de vereiste up-to-date kennis op PW-gebied, tenminste 3 jaar relevante werkervaring op dit gebied en relevante ervaring met de systemen Suite, Suwinet, Djuma, Schulinck voor jou geen geheimen? Reageer dan!
  
 

 

Reageren

Registreer je om te kunnen reageren op deze opdracht.

Sollicitatie
Inschrijven