Aanvraag-detailsBoa Domein 1

Plaatsingsdatum 11 mei 2022
Sluitingsdatum 20 mei 2022
Startdatum 1 juni 2022
Einddatum 31 december 2022
Aantal uren per week 36
Samen met je collega’s zorg jij voor een veilige en leefbare stad.
Ben jij de BOA (domein 1) die een bijdrage wil leveren aan een veilige en leefbare stad?
Het team Handhaving en Wijkveiligheid draagt samen met de ketenpartners zorg voor een leefbare en veilige stad. Toezicht en handhaving behoren tot de kerntaken van de gemeente maar zijn geen doel op zich. Het zijn instrumenten om spontane naleving van de regels te bevorderen en daarmee een bijdrage te leveren aan Breda als veilige en prettige stad.  Het team Handhaving en Wijkveiligheid zorgt o.a. voor de aanpak rondom hondenoverlast, parkeren, milieu feiten, drank en horeca etc.

Onze missie is: Met en voor burgers, bedrijven en bezoekers, organiseren en beschermen wij de veiligheid en leefbaarheid.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, inventieve, leergierige collega’s die van aanpakken weten. We zoeken collega’s voor in de wijk en ter aanvulling op ons incidententeam
Als BOA hou je je vanuit je expertise en ervaring bezig met het oppakken van verschillende problematieken. Geen dag is hetzelfde: je weet nooit wat je op een dag precies gaat doen. Hectiek en rust wisselen elkaar af.
Je houdt toezicht in de stad op onder andere:
•        afval (gedumpt, bijgeplaatst)
•        honden (geluidsoverlast, loslopen, hondenpoep, bijten)
•        parkeren (Mulderfeiten)
•        horeca (sluitingstijden, leeftijdsgrenzen, terrassen, schijnbeheer)
•        evenementen (vergunningsvoorwaarden)
•        overlast door zwervers of hangjongeren
•        DOR
•        Toezicht in buitengebieden en recreatieplassen
•        Taxi controles
•        Waterhandhaving
•        Prostitutiecontroles

Dit alles doe je samen met de collega’s, waarbij iedereen verschillende taakaccenten heeft. Afhankelijk van jou kennis en ervaring kan je ingedeeld worden bij het wijkteam, incidententeam, ondermijningsteam of parkeerteam.
Tijdens je werkzaamheden zoek je pro-actief contact met ketenpartners en schakel je met je netwerk als situaties verder gaan dan je eigen taken en bevoegdheden. Zo draag je bij aan een vermindering van het aantal meldingen en een veilige en leefbare stad. 
Je aanpak is bij voorkeur preventief: je signaleert ongewenste situaties en bespreekt deze met betrokkenen. Als het niet anders kan, dan ga je over tot handhaving. 
BOA ben je 24/7. We werken met een standaard rooster met dagelijkse diensttijden van 7:00 uur tot 23:00 uur en op vrijdag en zaterdagnacht gaan we door tot 5:30 in de ochtend. Echter kan de situatie zo zijn dat we afwijken van dit rooster en je dus ook andere tijden wordt ingezet.
 
Je werkt in een teamverband met je collega’s uit het gebiedsteam of uit het incidententeam.  Om je werk goed uit te kunnen voeren , draag je zorg voor een goede afstemming van de verschillende meldingen en casussen waar mee bezig bent en indien noodzakelijk stem je dit af met ketenpartners. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je houdt daarbij rekening met de vastgestelde richtlijnen en processen. Je bent oplossingsgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en bereid om op diverse momenten van de week te werken (ook in het weekend en in de avond/nacht).
Binnen de keten Veiligheid en Leefomgeving staan de vier organisatieprincipes :ondernemend werknemerschap, 1 organisatie, flexibele organisatie en doelmatige bedrijfsvoering, centraal.
Als BOA heb je een diploma MBO niveau 3 of hoger nodig en ben je in het bezit van je boa getuigschrift. Ben je niet in het bezit van een MBO 3 diploma en een BOA getuigschrift heeft solliciteren geen zin. Daarnaast heb je bij voorkeur ook deze diploma’s of ben je bereid deze te halen
  • Certificaat Drank- en Horecawet
  • Certificaat Drank- en Horecawet
  • EHBO diploma
  • RTGB toets (theorie en praktijk)
  • Bike training
  • Verkeersregelaar
Tevens beschik je over de volgende eigenschappen:
Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je houdt daarbij rekening met de vastgestelde richtlijnen en processen. Je bent oplossingsgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt je aanpassen aan veranderende eisen en omstandigheden. Je bent flexibel qua werktijden (in het weekend, op feestdagen, in de avond/nacht. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs b (of ben je bereid deze op korte termijn te halen)

Reageren

Registreer je om te kunnen reageren op deze opdracht.

Sollicitatie
Inschrijven