Aanvraag-detailsfunctioneel applicatiebeheerder

Plaatsingsdatum 11 mei 2022
Sluitingsdatum 21 mei 2022
Startdatum 1 juni 2022
Einddatum 31 december 2022
Aantal uren per week 36
Wij zijn op zoek naar een:
 
Afbeelding met tekst  Automatisch gegenereerde beschrijving

Functioneel Applicatiebeheerder
(1,0 fte)
 

Ben jij een dienstverlenende functioneel applicatiebeheerder die houdt van uitdaging en die graag klantgericht werkt? Kun jij als goede luisteraar makkelijk de behoefte van de gebruikers in kaart brengen en zie jij het grotere geheel? Wil je werken binnen een informele werkomgeving, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen? Voel jij je thuis in een kleine overheidsorganisatie met een gemoedelijk en proactief karakter, en waar samenwerking centraal staat? Het vakgebied van functioneel beheer is volop in ontwikkeling. Het is een dynamische omgeving waar de ontwikkelingen op ICT-gebied elkaar snel opvolgen. Het cluster ICT, onderdeel van team Ondersteuning,  beheert en onderhoudt alle applicaties en systemen die binnen BWB gebruikt worden.

Wat doe je
Je verzorgt het dagelijks functioneel Applicatiebeheer en hebt daarvoor contacten met je collega’s. Je monitort daarbij zowel proactief als reactief en voert analyses en kwaliteitscontroles uit, analyseert incidenten en lost deze op. Je voert het versiebeheer (changes & upgrades) samen met je collega applicatiebeheerders en gebruikers. Je documenteert, test en neemt nieuwere versies in gebruik. Je levert data zoals managementinformatie en ad-hoc informatie voor zowel in- als extern gebruik. Je analyseert data (kwaliteit/compleetheid bestanden, management- en stuurinformatie), onderhoudt contacten met leveranciers en denkt actief mee over het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Wie ben je
Je vindt het werken met jouw applicaties een uitdaging en stimuleert het optimaal gebruik daarvan. Zowel op inhoudelijk als procesmatig gebied denk je graag mee. Je bent veelzijdig inzetbaar en hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van het beheer van applicaties en/of informatiesystemen en de processen binnen het domein van lokale belastingen.

Daarnaast onderscheid je je door de volgende competenties en vaardigheden:
Je bent proactief en resultaatgericht, je hebt een analytische en enthousiaste houding waarin je je communicatief sterk profileert. Je bent gericht op samenwerking: je weet de juiste prioriteiten te stellen in afstemming met je collega’s. Je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden en hebt een feilloos gevoel bij het onderscheid tussen spoed en minder-spoed.

Wat vragen we
Je beschikt minimaal over aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau, hebt aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van functioneel Applicatiebeheer en beschikt over actuele kennis van het vakgebied.
Ruime ervaring met het beheren van applicaties is een must. Het is een pré als je bedreven bent in het schrijven van (PL)SQL code, en/of over kennis beschikt van belasting- en invorderingsprocessen.
 

Reageren

Registreer je om te kunnen reageren op deze opdracht.

Sollicitatie
Inschrijven