Aanvraag-detailsSecretaris Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (CRK)

Plaatsingsdatum 12 mei 2022
Sluitingsdatum 23 mei 2022
Startdatum 6 juni 2022
Einddatum 31 augustus 2022
Aantal uren per week 36
Secretaris Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (CRK)

Wij zijn tijdelijk op zoek naar een Secretaris Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (CRK)

In verband met het vertrek van de huidige secretaris en het opstarten van de wervingsprocedure voor een nieuwe vaste secretaris zijn wij voor de periode van 3 maanden op zoek naar een tijdelijke secretaris Commissie Ruimtelijke Kwaliteit.


Als secretaris werk je samen met je team met en voor de commissie Ruimtelijke Kwaliteit. Als secretaris sta jij aan het hoofd van het secretariaat van deze commissie die werkt aan het verhogen van de kwaliteit van de stedelijke omgeving van Breda.

De secretaris van de commissie bereidt alle plannen voor die worden ingediend en bepaald wat ambtelijk kan worden afgedaan of wat moet worden voorgelegd aan de commissie. Ervaring binnen de ruimtelijke domein en communicatievaardigheden zijn daarbij belangrijk. Ook vertegenwoordig je de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit in juridische procedures. Rondom de vergadering werk je nauw samen met de voorzitter van de commissie. Met recht een dynamische en afwisselende werkomgeving!

Het secretariaat bestaat (naast jezelf) uit één assistent secretaris en twee ambtelijke ondersteuners. Jij bent de schakel tussen de commissie en de rest van de wereld; aanvragers, de gemeentelijke organisatie en het bestuur. Vanuit het secretariaat worden de vergaderingen van de commissie inhoudelijk voorbereid en georganiseerd. Daarnaast verzorgt het secretariaat de verslaglegging van de vergaderingen en wordt ervoor gezorgd dat de adviezen van de commissie gedeeld worden met de organisatie.


Als secretaris ben je flexibel en heb je oog voor de verschillende belangen en gevoeligheden zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie zonder het algemeen belang uit het oog te verliezen. Jij hebt belangstelling en aanleg voor schriftelijk adviseren en helder presenteren.

Kennis van bouwen, erfgoed en architectuur is een eis. Kennis van of gevoel bij de stad Breda is zeker een pré. Jij hebt de kwaliteit om initiatiefnemers te enthousiasmeren en inspireren.

Je bent stressbestendig, extrovert en kunt de hoofdlijnen in het werk bewaken. Vaardigheden op het gebied van communicatie, organisatie en politieke sensitiviteit maken dat je het advies dat je bij de commissie ophaalt op schrift en mondeling kunt uitleggen aan de klant, collega’s of het gemeentebestuur.


 

Reageren

Registreer je om te kunnen reageren op deze opdracht.

Sollicitatie
Inschrijven