Aanvraag-detailsParkeerregisseur

Plaatsingsdatum 12 mei 2022
Sluitingsdatum 22 mei 2022
Startdatum 1 juni 2022
Einddatum 30 november 2022
Aantal uren per week 30
opdracht Parkeerregisseur

In Etten-Leur zijn wij volop aan de slag met het optimaliseren van ons parkeerbeleid. Daarom zoeken wij voor 6 maanden, met de mogelijkheid van verlenging tot 1 jaar, een: 
 Parkeerregisseur
Wat ga je doen:
  • Regie voeren: Je houd je bezig met de uitvoering van het parkeerbeleid en adviseert waar nodig (op basis van data), je draagt zorg voor de gemeentelijke parkeergarage/terreinen en je schakelt met collega’s van handhaving, bouwkunde, beheer, vastgoed en de publieksbalie over de gang van zaken.
  • Digitalisering: Je werkt aan de verdere digitalisering van de parkeersystematiek. Onder andere door middel van het invoeren van scanvoertuigen. Ook werk aan het optimaliseren van het gebruik van de parkeergarage/locaties.
  • Optimaliseren parkeerbeleid: je houd je bezig met het actualiseren en praktisch uitvoerbaar maken van het parkeerbeleid. Ook houd je hierbij in de gaten waar het nieuwe parkeerbeleid raakt aan het digitaliseringstraject. Ook denk je mee in de gebiedsontwikkelingen en revitaliseringsprojecten.
  • Financiële opbrengsten: Je monitort de financiële opbrengsten samen met de collega's van financiën, zowel chartaal, PIN als mobiel, van straat-en garageparkeren. Specifiek kijk je naar de jaarbegroting versus de gerealiseerde opbrengsten. Er ligt nog een taakstelling om extra inkomsten te generen.
  • Belangrijk onderdeel van de opdracht is te onderzoeken hoe de functie verkeer en parkeren kan worden opgezet en/of uitvoerende aspecten bij (interne of externe) uitvoerende diensten of dienstonderdelen kunnen worden belegd.
  • Onderhouden externe contacten: je onderhoudt contact met externe partijen, waaronder leveranciers en bewoners.

Eisen:
Ruime ervaring op het gebied van parkeerdossiers, organisatie en beleid. Je hebt een politieke antenne en bent klantvriendelijk.
 

Reageren

Registreer je om te kunnen reageren op deze opdracht.

Sollicitatie
Inschrijven