Aanvraag-detailsFinancieel ondersteuner

Plaatsingsdatum 13 mei 2022
Sluitingsdatum 23 mei 2022
Startdatum 1 juni 2022
Einddatum 30 november 2022
Aantal uren per week 36
Het team Financiën is verantwoordelijk voor het financieel beleid, beheer en administratie.  Zij adviseert en ondersteunt het management, directie en bestuur bij de financiële bedrijfsvoering en informatievoorziening. Daarnaast faciliteren wij samenwerkingsverbanden op financieel gebied.

Voor het team Financiën zijn wij tijdelijk op zoek naar een

Financieel Ondersteuner  m/v

36 uur per week

Jouw uitdaging:
Als financieel ondersteuner ben je verantwoordelijk voor ondersteuning van de financiële adviseur bij de advisering en bewaking daarvan. Je verricht en/of begeleidt hoogwaardige dan wel hoogwaardig specialistische werkzaamheden als uitvloeisel van het geformuleerde beleid en regelgeving (maatschappelijk, technisch, financieel of juridisch), waaronder: het opstellen, uitwerken, toetsen en/of beoordelen van complexe berekeningen, tekeningen, rapportages en beschikkingen; het adviseren van leidinggevenden, mede ontwikkelen van beheers – en managementinstrumenten; het uitvoeren van complexe procedures en regelingen; het vastleggen en verwerken van complexe gegevens; het genereren van informatie.
Om de financiële processen up-to-date te houden vindt continue doorontwikkeling plaats. Je bent in staat om deze doorontwikkeling in de praktijk te brengen. Als financieel ondersteuner kun je rekenen op een afwisselende baan met veel contacten binnen en buiten de organisatie.

 

Jouw profiel:

Je beschikt minimaal over een financieel HBO werk- en denkniveau en kennis van het BBV is een pré. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring met de uit te voeren werkzaamheden, met voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.  Je werkt graag in teamverband. Je bent klantgericht en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). Verdere competenties die je hebt ontwikkeld en mag rekenen tot je bagage zijn organisatiesensitiviteit, probleemanalyse en overtuigingskracht. Een assessment om deze vaardigheden in beeld te brengen maakt deel uit van deze procedure.

En:
Je bent ondernemend en flexibel ingesteld. Samenwerken binnen een team en organisatie is een natuurlijke eigenschap.


Jij bent:
  • Resultaatgericht
  • Omgevingsbewust
  • Goed in samenwerking
  • Goed in plannen en organiseren
  • Behulpzaam
  • Betrokken bij je werk
  • Een prettige collega

Reageren

Registreer je om te kunnen reageren op deze opdracht.

Sollicitatie
Inschrijven